Om mig 

Nu ska vi se, vem är Desirée Amelia? Jo, jag är en positiv och driven tjej på 24 år. Född och uppvuxen i den kända sommarstaden Halmstad, ni måste väl ändå ha hört talas om vårt kära Tylösand? Om inte, så har ni det nu. Jag bor tillsammans med min fästman Emil, vi har varit tillsammans sedan 8 maj 2016 och förlovade sedan 1 januari 2017. Ett helt magiskt nyår blev det!

Jag började blogga år 2009, och anledningen till varför är för den enkla anledning att jag älskar att få vara kreativ. Även för andra anledningar så som att jag är ensambarn, när jag kom hem från skolan så var bloggen min hobby och mitt intresse. En sysselsättning. 

Under alla dessa år som gått sedan jag började med bloggandet, så har jag lärt mig och utvecklats hur mycket som helst!  Inte en chans att jag för bara ett eller två år sedan, tänkte att jag skulle hamna där jag är idag.  När det gäller bloggen så har jag alltid sett den som en dagbok - fast en öppen sådan! En dagbok som jag vill dela med mig av.

Mina främsta intressen är mode, skönhet, skriva, fotografera, måla och inspirera. Jag tycker också om att fika, speciellt på Espresso House. Att ge en hjälpande hand är också något som ligger mig varmt om hjärtat!

Med andra ord är jag en väldigt härlig tjej, som älskar att ha många bollar i luften. Jag ska inte gå under stolen och säga att det går hur lätt som helst, för det kan vara sjukt svårt ibland. Det är väl dock det som är det fina och tjusningen i den där diagnosen som man kallar för ADD, det går över fort och helt plötsligt är man i full fart igen och jonglerar med allt möjligt!

En annan fördel är ju att kreativiteten flödar hej vilt inombords. För er som vill läsa ytterligare om ADD och vad det innebär, så kan ni göra det på den här sidan.  

Du hittar mig på sociala medier, som Facebook - Instagram  - Weheartit.com

För kontakt/samarbete: contact@desireeamelia.se

 
Varför ska man ge upp? Även om man kanske inte når toppen på direkten, så räknas ju varje steg dit. Det är ett jobb, och ett jobb går inte uppåt hela tiden, utan går lite upp och ner. För att nå toppen, så behöver man ju fortsätta. Plus att en riktig vinnare, ger aldrig upp, oavsett fram- eller motgångar.
— - Desirée Wahlhed

Hej!

Profilbild.jpg