Funderingar

FBEC911D-FB11-4FAA-8505-66DC17A8A9DD.JPG

Okej, så jag har skaffat mig en egen hemsida och blogg. Jag har ju bloggat på en annan bloggportal fram tills i förrgår, Nouw heter den. Ni har säkert hört talas om den!

Jag tycker att Nouw är jätte bra, dock blev jag så nyfiken och intresserad av att "stå på egna ben", för det är ju i princip det som är innebörden av att ha en egen hemsida.

Nu har mina tankar och funderingar kommit till nästa steg, att flytta den bloggen hit. Enda nackdelen är att jag tjänar pengar på min blogg på Nouw, så om jag flyttar den bloggen hit så försvinner de pengar jag har tjänat ihop. Å andra sidan, vad gör några 100kr när jag känner och tycker att det här är så mycket roligare! 

Det är så konstigt att man påminner sig själv om att inte tänka på det, men ibland så går det inte att koppla bort den där inkomsten. Helt plötsligt börjar man lägga krut och energin på att göra det så lockande som möjligt, just för att få mycket besökare så att inkomsten ökar. 

Misstolka mig inte nu, jag tycker att det är jätte kul att tjäna pengar, utan tvekan haha! Men när det gäller bloggandet så känner jag att jag vill göra det för att jag tycker att det är roligt, och istället ha några samarbeten då och då. 

På så sätt blir det nog en mer personlig touch på bloggen också, jag menar... jämför man dessa inläggen med min blogg på Nouw så är det stor skillnad! Jag upplever att jag kan skriva och uttrycka mig mer här, jag hoppas att det inte är något problem? 😄

Oroa er inte, alla inlägg kommer inte vara så här långa. Endast de inläggen där jag filosoferar och funderar på något!  

Önskar er en jätte härlig dag, ta hand om er.