Studentfirande och stress

Detta är en annons för Interflora och innehåller annonslänkar.

För varje dag som går, så närmar vi oss studenten allt mer. En dag som är både speciell och minnesvärd, en dag som är för studenten. För denna dag sker ju trots allt bara en gång om året, där man springer ut tillsammans med sin klass, får visa alla hur glad och stolt man är över sig själv. Visa hur lycklig man är, att man faktiskt klarade att ta sig igenom alla dessa år! 

Så från mig, till er som tar studenten i år, ha roligt, var glada och ta vara på den här dagen. Minns denna dag på allra bästa möjliga sätt, för trots att det är studenten, så är det också en dag, precis som alla andra dagar, en dag där man ska ta hand om sig själv och vara rädda om varandra. Så kom ihåg det, att ha roligt och ta till vara på den här dagen, men samtidigt vara rädda om er själva och andra! 

Detta är dessutom en dag där man blir bjuden till många olika studentuppvaktningar, så för dig/er som samtidigt känner stress och press inför den här dagen, kan jag glatt berätta att ni kan beställa och skicka blommor via den här hemsidan. Detta är ett bra alternativ, både för dig/er som inte hinner med alla uppvaktningar, och för dig/er som inte har möjligheten att ta sig någonstans över huvudtaget. 

Jag har själv fått blommor levererade hem till mig via denna hemsida, och det har fungerat väldigt bra tycker jag, samt att blommorna är hur fina som helst. Du kan också välja själv vilket datum blommorna ska levereras, samt om du vill skicka med en liten nalle, eller en chokladask.

Min rekommendation är att beställa i god tid, just för att vara på den säkra sidan och öka chanserna att blommorna kommer fram i tid. För troligtvis, så kommer det vara väldigt många som gör det här när det väl är dags! Så ett tips från mig är att, var smart och var ute i god tid. 

Här kan ni se en bild på en av mina fina blombuketter som jag fått hem därigenom, en gåva från Emil när vi hade vår månadsdag.