desirée amelia

Blogg, mål och drömmar, Influencer-marketing, studentliv m.m.

lär känna mig och bloggen mer

På min About sida har ni ju redan fått en hel del information, så vad hade jag kunnat gå in djupare på? Vi kan börja med mina mål och drömmar med bloggen, det blir bra.

Mina mål med min blogg är att jag ska inspirera och motivera, dela med mig av mina egna tankar och erfarenheter. Ett annat mål, och en dröm jag har är att jag ska kunna försörja mig på bloggen. Att den ska utvecklas till något större! 

Bloggen handlar om mode/skönhet, inredning, Influencer-marketing, kreativitet och så klart delar av min vardag. Det dyker upp bilder lite här och var, eftersom jag personligen, tycker att det är roligare med inlägg som innehåller bilder. 

Min bloppis hittar ni i huvudmenyn, där lägger jag upp sådant som jag inte använder längre (för små/stora kläder, till exempel). Ni kommer få se delar av mina konst-projekt, men för att se mer av tavlorna, så hittar ni dem på instagram @dwdesignsse

Att måla med akryl är så roligt, det började jag med helt spontant faktiskt! Något annat som ligger mig varmt om hjärtat, är att hjälpa till och bidra med något bra. Så jag har skapat en insamling på UNICEF, som ni hittar på den här sidan.


VILL DU VARA MED OCH PÅVERKA?

Som bloggare tycker jag personligen, att det är viktigt att skriva om sådant som man själv är intresserad av, men också kunna möta sina läsares/besökares önskemål och intressen.

Som rubriken lyder, vill du vara med och påverka och låta din röst bli hörd? Har du önskemål på speciella ämnen, som du vill veta mer om? Till exempel mer om ADD/ADHD, hur det är att frilansa inom Influencer-marketing, vilka mina bästa studietips är? Eller kanske något helt annat? 

Klicka på knappen här under för att komma till mitt frågeformulär.

 
Det här fotot tog jag på hotellrummet i New York, hösten 2016. Med flätor och min favoritklänning från Ralph Lauren!

Det här fotot tog jag på hotellrummet i New York, hösten 2016. Med flätor och min favoritklänning från Ralph Lauren!

Follow
Follow

Instagram - desireeamelias